Blog

1 berichten

Nekkeveld informail: over eerlijk vlees en een bijzonder boek…

door Admin

Beste vrienden van het landgoed,

Voor honderd euro bezorg ik u binnenkort ruim zeven kilo mooi vlees van het Lakenvelder rund met oornummer 0007. Dit rund is te het landgoed Nekkeveld in de polder Arkemheen gefokt, geboren in 2013.

https://www.youtube.com/watch?v=lYVZukVwdgs

Het vlees wordt bewerkt door slagerij – slachterij Dasselaar. Een pakket van ruim zeven kilo is verpakt in kleinere porties, vers of ingevroren, van gehakt tot stoofvlees en biefstuk, een doorsnee van het rund. Bestellen kan per afzonderlijkeemail naar mij: uwactieve@gmail.com met vermelding van uw contact- en aflevergegevens.

De vriendenprijs van honderd euro voor ruim 7 kilo eerlijk vlees is mogelijk omdat u rechtstreeks van de fokker koopt, zonder tussenhandel. Betaling bij de aflevering, in overleg.

Wacht niet te lang met bestellen, want op = op!

 

En dan over een bijzonder boek… ‘Van alles wat, heb je dat’, met veel foto’s en informatie over het leven en werk van Pieter Brons.

https://www.youtube.com/watch?v=IlfkJK2p9II&feature=em-share_video_user

Dit bijzondere boek met een winkelprijs van euro 19,95 leg ik voor tien euro als relatiegeschenk klaar bij uw vleesbestelling. Leuk om te hebben of weg te geven. Optioneel, zo lang de voorraad strekt. 

Groet Douwe